Ostoskorini

Sulje

Tule kässämessuilemaan VIIKUNAn kanssa!

viikuna-kankaat-porriaiset-valkoinen
Julkaistu

Hei kaikki VIIKUNAn ystävät!

Onpa mahtavaa, kun tulee kevät ja aurinko paistaa! Tällaisina koettelevina aikoina pienetkin positiiviset asiat tuntuvat erityisen merkityksellisiltä ja tuovat iloa. 🌞🌞🌞

Kässämessujen yhteydessä esittelemme uusia kuoseja, joista kuvassa on Hanna Ruoholan suunnittelema ihana Pörriäiset. Pörriäisiä on saatavana puuvillatrikoona aluksi ainakin kolmessa eri värissä ja ensimmäistä kertaa myös softshell-kankaana.

Meiltä kysytään välillä, miksi suuri osa kankaistamme on tilauskankaita. No, mielestämme olisi hienoa, jos voisimme tilata asiakkaillemme uutta kangasta vain kulloinkin tarvittavan määrän. Ehkä olemme hieman etukenossa tämän kunnianhimoisen ajatuksemme kanssa, mutta painomenetelmien kehittyessä nykyään on jo tuotantopaikkoja, joilta kangasta ei onneksi tarvitse enää tilata montaa sataa metriä kerralla. Tarpeeseen tilaaminen on mielestämme askel ekologisempaan suuntaan ja siksi pyrimme jatkossakin tilaamaan pieniä eriä ja tarjoamaan tilauskankaita. Tilausprosessimme toimii tällä hetkellä myös hyvin ja pystymme toimittamaan useimmat tilauskankaamme kahdessa viikossa.

VIIKUNAn kaikki uutuudet ilmaantuvat Kässämessujen viikonlopun mittaan Uutuuksiin ja Keväiset Kässämessut netissä -sivullemme.

Messuilemaan pääset tästä linkistä.

Tervetuloa! 🌻

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

Hei sinä värikkäitä kuoseja ja kauneutta rakastava!

Liity postituslistallemme