Ostoskorini

Sulje

Tietoa VIIKUNAsta

VIIKUNA on vehreydestä ja eri kasveista inspiroitunut kangasmallisto ja kotimainen kangaskauppa netissä sekä rekisteröity tavaramerkki. VIIKUNA näki lehvistön lomasta pilkehtivän päivänvalon ensi kertaa kesällä 2018. Mallistoomme kuuluvat heleän väriset trikookankaat ja kudotut kankaat. Olemme erikoistuneet kuosikankaisiin ja suomalaiseen kuosisuunnitteluun. Tervetuloa tutustumaan!

kangaskauppa-viikuna-arvot

Tiesitkö jo tämän VIIKUNAsta? 

 • Rakastamme vehreyttä ja kuoseja, joten valikoimassamme on aina luontoaiheita ja tällä hetkellä ainoastaan kuosikankaita
 • Kaikki VIIKUNAn kankaat ovat ns. oman tuotannon kankaita, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki kuosit itse ovat suunnittelemiamme ja kuoseillamme varustettuja kankaita saat ainoastaan verkkokaupastamme.

 • VIIKUNAn kankaat tulevat läheltä Euroopasta, pääosin Puolasta.

 • Kaikissa kankaissamme kuosi tulostetaan kankaalle digitaalisesti.

 • VIIKUNA on slow fashion -yritys. Tilaamme kankaita pieniä eriä kerrallaan ja ainoastaan todelliseen tarpeeseen. Pidämme varastomme pienenä ja pyrimme aina yhdistämään pieniä tilauksia isommiksi kokonaisuuksiksi minimoidaksemme kuljetuksen hiilijalanjäljen. 
 • Suunnittelijamme ovat suomalaisia, koulutettuja kuosisuunnittelijoita. Lisäkseni VIIKUNAn kuoseja suunnittelevat Hanna Ruohola, Johanna Aalto, Anna-Maria Mäkelä, Johanna Uusitalo ja Jaana Wahlsten
 • Teemme parhaamme, jotta toimintamme olisi mahdollisimman ekologista. Sen vuoksi lähes kaikki kankaamme ovat sertifioituja esim. Öko-Tex 100 tai GOTS-sertifikaateilla. Sertifikaatit kertovat mm. siitä, että kankaat ovat turvallisia käyttää ja ne on tulostettu tekniikalla, jossa veden, energian ja kemiallisten aineiden kulutus on minimoitu. Meiltä voit myös tilata täysin elastaanitonta puuvilla-interlockneulosta.

 • Olen VIIKUNAn omistaja, muotoilija ja tekstiilisuunnittelija Sari Taipale. VIIKUNAn avulla haluan tuoda esille sellaisia suomalaisten suunnittelijoiden kuosikankaita, jotka poikkeavat olemassa olevien isojen brändien tarjoamista kankaista. 
 • Tiesithän, että voit tilata lähes mitä tahansa valikoimastamme löytyvää pohjakangasta millä tahansa kaupastamme löytyvällä kuosilla? Ellet löydä mieleistäsi kuosi-kangas-yhdistelmää, niin laita meille viesti
 • VIIKUNAlle saa aina antaa palautetta ja kertoa toiveita. Arvostamme kaikkea palautetta, koska haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. 
 • Jos sinulla on ompelimo tai haluat muuten tilata isomman määrän kangasta kerralla, niin kysy tukkuhinnoista lisää. Tukkukankaissa (minimitilaus yleensä noin 50 m) meillä on myös isompi valikoima kangaslaaduissa esim. erilaisia pellavalaatuja.

Oletko median edustaja?

Jos haluat lisätietoja, näytteitä tai korkearesoluutioisia kuvia, niin ota yhteys Sariin, puh. 040 750 6844 tai shop(at)viikuna.fi.

Koralli-kangas-kangaskauppa-viikuna 

Verkkokkaupan valokuvat © Sari Taipale, Hanna Ruohola ja osa sisustustuotteiden valokuvista Frida Steiner
Verkkokaupan toteutus: Sari Taipale

Hei sinä värikkäitä kuoseja ja kauneutta rakastava!

Liity postituslistallemme