Ostoskorini

Sulje

Tuotetietoa

VIIKUNAn (aiemmin True Colours Design) kuosituotteille on myönnetty Design from Finland -merkki 6.9.2016.

Kankaat

VIIKUNAn kankaat on valmistettu lähituotantona joko Suomessa tai Euroopassa (Virossa, Liettuassa tai Puolassa). Lähes kaikki kankaamme ovat joko Öko-Tex 100 sertifioituja tai GOTS-sertifioituja.


Keittiöpyyhkeet

Keittiöpyyhkeet on painettu vesipohjaisilla pigmenttiväreillä korkealaatuiselle puolipellavalle. Pyyhkeet kestävät 60°C konepesun. Pyyhkeet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Aitoossa.

 

 


Tiskirätit

Ekologiset, biohajoavat sieniliinat eli tiskirätit on suunniteltu ja painettu Suomessa Aitoossa ja valmistettu EU:n alueella. Painatus on tehty tulostamalla digitaalisesti kuvio myrkyttömillä, vesipohjaisilla väreillä puuvilla-viskoosi-kierrätyskuidusta valmistetulle liinalle. 

 

 

Leikkuulaudat ja aluset

Kuumapuristetusta puukuitulevystä (mdf) valmistetut ja kovalla melamiinipinnalla varustetut leikkuulaudat ja aluset kestävät kuumuutta 95 asteeseen saakka. Tuotteisiin käytetty puu on tuotettu ympäristöä säästävästi ja peräisin FSC- tai PEFC-sertifioiduilta toimittajilta. Tuotteet on testattu EU-säännösten (Food Contact Regulation) mukaan niin, että ne ovat turvallisia ja voivat olla kosketuksissa ruokaan. Leikkuulaudat ja aluset on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Ruotsissa.

 

 

 

Hei sinä värikkäitä kuoseja ja kauneutta rakastava!

Liity postituslistallemme