Ostoskorini

Sulje

Sinustako kuosisuunnittelija?

Hei!

Oletko sinä kiinnostunut piirtämisestä, kuvittamisesta tai maalaamisesta? Haluaisitko oppia tekemään taiteestasi toistuvaa pintaa? Haluaisitko oppia myymään kuosejasi verkossa?

Olen tekstiilisuunnittelija Sari Taipale. Valmistuin muotoilijaksi, suuntautumisvaihtoehtona tekstiilisuunnittelu, Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Siitä lähtien ja jo opiskeluaikanani olen toiminut freelance-kuosisuunnittelijana ja vuodesta 2016 lähtien verkkokauppiaana myyden sekä suunnittelemiani ja kollegoitteni suunnittelemia kankaita ja kuosituotteita. Kuosejani on myös vuosien varrella ollut muiden yritysten mallistoissa sekä Suomessa, että ulkomailla. 

Unelmani on opettaa kuosisuunnittelua, erityisesti piirrosten, kuvien ja taiteen viemistä suunnitteluohjelmaan, jossa niitä voidaan muokata toistuvaksi pinnaksi. Siksi olen päättänyt julkaista oman kuosisuunnittelukurssini.

Kursseja ilmestyy kaksi, jossa toinen on ns. kevyempi minikurssi ja toinen kattavampi kurssi, jossa käydään läpi kuosisuunnittelun kaikki oleelliset aihealueet. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen pystyt itsenäisesti suunnittelemaan ja myymään kuosejasi joko itse tai vaikka VIIKUNAn verkkokaupassa.


Haluatko lisätietoa myöhemmin keväällä ilmestyvistä kuosisuunnittelukursseista? 

Jätä nyt tietosi, erityisesti sähköpostiosoitteesi, vieressä olevan lomakkeen kautta ja kirjoita viesti-kohtaan "kuosisuunnittelu".

Saat lisätietoa lähiviikkoina!

Katso tästä Kässämessujen aikana tallentamani kuosisuunnitteluvinkki!

sari-taipale-viikuna-kuosisuunnittelija

 

Hei sinä värikkäitä kuoseja ja kauneutta rakastava!

Liity postituslistallemme